Rafting

Forsränning innebär att man åker nerför en fors eller någon typ av strömt vatten i en båt, flotte eller till och med på en bräda. Den här friluftsaktiviteten utvecklades från traditionell forsränning som användes till timmerflottning i mindre forsar.

I de inre högländerna på Viti Levu ligger en av de mest unika platserna på jorden för att utöva forsränning. Genom en djup klyfta genom öns tropiska natur, är Upper Navua River som en dold stig till orörd tropisk vildmark. Höljd i regnskog och otaliga vattenfall och finner du utmanande forsar och du kan färdas utmed Upper Navua River, här är Fiji rafting som bäst.

Fiji Rafting Adventures är ett av de företag som erbjuder rafting i den övre Navua dalen samt i Namosidalen i floden Luva. De erbjuder rafting i gummiflotte eller i kajaker. De har transfers som tar dig upp till startpunkten både nerifrån Suva och Pacific Harbour.   Att utforska dessa fantastiska floder är kanske en av de mest unika upplevelser på hela Fiji, om inte södra Stilla havet och världen. Dessa utflykter tar dig genom några av landets mest formidabla och fenomenalt vackra terräng i relativt komfortabla uppblåsbara flottar eller kajaker. Det är en aktivitet som många backpackers och andra resenärer som söker äventyr vill uppleva. Där finns inte bara ett vattenfall utan massor med vattenfall att kasta sig utför i sin flotte eller kajak (vissa säger minst sjuttio). inte. Här finns flodväggar av svart vulkaniskt berg som reser sig från floderna och på en del platser knappt fem meter från varandra från vardera sidan och över fyrtio meter höga. Längst däruppe finns den smaragdgröna regnskogen. Detta är en av de platser där du som besökare upplever några av de vildaste och vackraste Fiji kan erbjuda.

Guiderna hos “Rivers Fiji” är alla otroligt erfarna raftingguider och är vana vid naturen och floderna. De är alla utbildade rafting guider och där ingår första hjälpenträning, navigering, ledarskap, ekoturism och psykologi. De är all uppvuxna i miljön så de har en stor vana av att hantera de problem som kan uppstå i detta klimat.

www.soderhavsresor.se
Denna förstklassiga drömresa till Bora Bora med extra guldkant är resan för er som...
www.soderhavsresor.se
Sol och badupplevelse på en riktig söderhavsö!
©2024 Oceanienresor